klantenservice bsxl

Klantenservice

Gemakkelijk en zorgeloos bestellen bij BSXL!

  • ✔ Deskundig advies van ons team
  • ✔ Snelle en betrouwbare levering
  • ✔ Uitstekende klantenservice
BouwStation XL
Bezorgingen & Installaties door BouwStation XL

Leveringen door BSXL

Bij BSXL doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelling op tijd en in goede staat wordt geleverd. Wij bieden een uitgebreide bezorgservice aan, zodat je jouw nieuwe radiatoren, vloerverwarming, sanitair of andere producten snel en gemakkelijk in huis kunt halen. Onze bezorgers hebben ruime ervaring in het vervoeren van producten en zorgen ervoor dat jouw bestelling met de grootste zorg wordt behandeld. Je kunt ervoor kiezen om jouw bestelling op een door jou gekozen adres te laten bezorgen, of je kunt deze zelf ophalen in onze showroom.

Wat zijn de kosten voor het verzenden?

Op onze webshop kunnen wij het ons voorstellen dat u door alle verschillende tarieven het totale kostenplaatje niet meer kunt zien. Wij geloven in het,wat wij noemen one-stop-shop service package. De bezorging van uw bestelling is onderdeel van de service die wij u bieden en is om deze reden kosteloos in heel Nederland & België vanaf €500,-.

VerzendmethodeKosten
Boven € 500,-Gratis
Kleintransport€ 30,-
Pallettransport€ 30,-

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Dit kun je zien op de productpagina zelf, onder de naam van het product. Hier vind je altijd de meest actuele levertermijn van het product. Voor de meeste radiatoren, tegels, laminaat, sanitair en bouwmaterialen geldt er een levertermijn van 1 t/m 5 werkdagen. Voor handdoekradiatoren en overige installatiemateriaal, wat met de post mee kan, geldt er een levertermijn van 1-2 werkdagen. Wil je het toch met zekerheid weten, kan je ons ook altijd bellen op +31 85 130 16 50.

Wat zijn de leveringsvoorwaarden?

Transportschade of schade aan goederen geleverd door BSXL moeten binnen 48 uur na levering gemeld worden. Aansprakelijkheid is beperkt tot het betaalde bedrag van de opdrachtgever met een maximale hoogte van de verzekeraar gedekte en uitgekeerde bedrag. BSXL bepaalt zelf de wijze van transport en verpakking. BSXL kan ervoor kiezen om de producten persoonlijk te bezorgen, maar kan ook kiezen voor bezorging via PostNL of een andere postbezorger. Voor meer informatie zie ook de algemene voorwaarden.

Word mijn bestelling nog dezelfde dag verwerkt?

Ons streven is om alle bestellingen die vóór 15.00 uur op werkdagen door ons worden ontvangen, waarvan alle producten op voorraad zijn en aan één van de betalingscondities is voldaan, nog dezelfde dag te verwerken. Na 15:00 moet er dus een extra werkdag bij de levertermijn opgeteld worden. Dit zie je op de productpagina ook automatisch gebeuren.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Als u een product bestelt, kunt u dit desgewenst ook afhalen op 1 van onze afhaallocaties. U dient dit dan wel aan te geven tijdens het bestelproces. Ons adres is Belder 44, 4704RK te Roosendaal.

Hoe werkt de levering van groot transport?

De levering vindt plaats tussen 07.00 en 19.00 uur. De avond vóór levering krijgt u tussen 21.00 en 00.00 uur een e-mail met hierin een tijdsindicatie van 3 uur. Controleer ook uw spam inbox. Daarnaast wordt u ongeveer 15 minuten voor de levering door de chauffeur gebeld op het opgegeven telefoonnummer. Eventuele bijzonderheden kunnen op dit moment ook worden doorgegeven. Er wordt geleverd op het opgegeven afleveradres. Standaard is dit gelijk aan het factuuradres. Heeft u een afwijkend bezorgadres opgegeven? Dan wordt vanzelfsprekend op dit adres geleverd.

Hoe werkt de levering van PostNL?

Als uw bestelling geleverd wordt als pakket via PostNL, dan ontvangt u per e-mail de mogelijkheid voor het volgen van uw zending. Bent u niet thuis bij levering? In dat geval kan PostNL uw pakket afgeven bij de buren. Is dit ook niet mogelijk, dan bezorgt PostNL uw pakket de volgende dag bij een ServicePoint dichtbij.

Moet ik aanwezig zijn bij de levering?

Belangrijk is dat één of meerdere personen aanwezig zijn om de bestelling in ontvangst te nemen.

Zetten jullie mijn bestelling ook binnen?

Leveringen met groottransport worden geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond, of tot waar de chauffeur met de pompwagen kan komen. Een pompwagen kan niet over drempels, grind, losse stenen, gras of andere onverharde paden. Het kan dus gebeuren dat wij uw bestelling niet tot aan de voordeur kunnen brengen. Woont u in een flat? Dan bezorgen wij uw bestelling beneden tot aan het portiek. U dient er zelf voor te zorgen dat de producten naar binnen/boven worden gebracht. Gelieve er rekening mee te houden dat u voor zware en/of grote producten voldoende mensen beschikbaar heeft. De pallet(s) en het verpakkingsmateriaal blijven bij u achter.

Help mijn bestelling is niet compleet of beschadigd aangekomen, wat nu?

BSXL, de fabrikant en vervoersbedrijven behandelen uw bestelling met de grootste zorg. Wel dient u uw producten te allen tijde te controleren op visuele schade en compleetheid. Gelieve eventuele schade of onjuistheden binnen 48 uur na levering te melden via het serviceformulier. Dit is nodig om uw melding in behandeling te nemen. Op deze pagina leest u meer over de 48-uurs controle. Mocht uw manco- of schademelding niet binnen 48 uur na levering aangemeld worden, vallen buiten de garantie. We zullen dan ook niet meer de melding in behandeling nemen.

Leveren jullie ook op de Waddeneilanden?

Nee, wij leveren niet op de waddeneilanden. Wel kennen we transporteurs in de regio van de waddeneilanden, waar we uw bestelling kunnen leveren. Hierna kan je je bestelling laten leveren door deze externe partij. De kosten hiervoor zijn geheel voor de klant.

Ik heb mijn loodgieter al geregeld, wat nu?

Plan een eventuele installatie afspraak minimaal 2 werkdagen na de levering in om problemen bij vertraging te voorkomen. BSXL is niet aansprakelijk voor kosten die veroorzaakt zijn door eventuele vertragingen. Wij adviseren dan ook om de producten tijdig te laten leveren en de producten op tijd te controleren op transportschade of onjuistheden. Zo behoudt u voldoende ruimte tussen de levering en de installatie.

Installatieservice van BSXL

Bij BSXL bieden we niet alleen hoogwaardige producten aan, maar we bieden ook installatie- en montageservices aan voor onze klanten. Onze gekwalificeerde en ervaren installateurs zorgen ervoor dat de installatie van jouw aangekochte producten soepel verloopt en aan al jouw eisen voldoet. We begrijpen hoe belangrijk het is om de installatie van jouw producten op tijd en met minimale overlast af te ronden. Daarom doen we er alles aan om een flexibele installatieservice te bieden die past bij jouw behoeften en budget. Onze installatieservice omvat het installeren van alle soorten radiatoren, sanitair, vloeren, tegels, douches, badmeubels, laminaat en meer.

Hoe kan ik een offerte krijgen voor de installatie van mijn radiatoren?

Op onze website kun je direct een offerte aanvragen door ons formulier in te vullen. Je ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Bieden jullie installatieservice aan voor alle producten die jullie verkopen?

Ja, wij bieden installatieservice aan voor alle producten die wij verkopen, zoals radiatoren, sanitair en keukenapparatuur.

Moet ik zelf de oude producten verwijderen voordat jullie komen installeren?

Het is handig als je zelf de oude producten verwijdert voordat wij komen installeren. Mocht je hier echter geen tijd voor hebben of niet weten hoe je dit moet doen, dan kunnen wij dit voor je regelen tegen een meerprijs.

Moet ik aanwezig zijn tijdens de installatie?

Ja, wij verzoeken je om aanwezig te zijn tijdens de installatie, zodat we eventuele vragen direct kunnen beantwoorden en de installatie naar wens kunnen uitvoeren.

Wat als er tijdens de installatie iets beschadigd raakt?

Mocht er tijdens de installatie iets beschadigen, dan nemen wij contact met je op en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Moet ik zelf voorbereidende werkzaamheden doen voordat jullie komen installeren?

In de meeste gevallen is het handig als de ruimte waar de producten geïnstalleerd moeten worden leeg en toegankelijk is. Indien nodig zullen wij dit van tevoren met je bespreken.

Hoe lang duurt de installatie gemiddeld?

De duur van de installatie hangt af van de omvang van het project. Voor een standaard installatie van een enkele radiator rekenen we gemiddeld 1-2 uur. Bij grotere projecten zullen we dit van tevoren met je bespreken.

Wat gebeurt er als er tijdens de installatie iets mis gaat?

Onze installateurs hebben jarenlange ervaring en zorgen dat alles professioneel en vakkundig geïnstalleerd wordt. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan lossen we dit uiteraard zo snel mogelijk voor je op.