Tegelstroken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Werken met tegelstroken is een mooie, authentieke manier om je badkamer of keuken op een unieke manier te bekleden. Het gebruik van tegelstroken in badkamers is de afgelopen jaren enorm toegenomen. De unieke stijl die wandtegel stroken bieden aan een ruimte waar je veel tijd besteed is nu eenmaal van grote waarde. De plekken waar men het meest komt, zijn belangrijke sfeerbepalers. Wat ook zeker van belang is, is de kwaliteit van het materiaal dat u kiest. Bouwstation XL zet kwaliteit altijd voorop en biedt daarnaast een zo ruim mogelijk assortiment om in elke smaakkwestie tegemoet te kunnen komen!

 

Diverse formaten tegelstroken

Wilt u de badkamer of keuken van uw dromen realiseren met wandtegel stroken? Dan bent u bij Bouwstation XL aan het goede adres. Heeft u een kleine of juist een grote ruimte waar u deze wilt plaatsen? Tegelstroken voor badkamers leveren wij in veel diverse formaten. Als u een kleine badkamer heeft raden we aan om deze ruimtelijk te maken door wat bredere tegels toe te voegen. Wat betreft tegelstroken voor toiletten bieden wij diverse mooie trendy kleuren in allerlei formaten. Ons brede assortiment betreft langwerpige wandtegelstroken, smalle tegelstroken, brede tegelstroken met patroon en nog veel meer.

 

Tegelstroken voor elke plek in huis

Gaat u binnenkort verhuizen naar uw droomhuis? Dan start uw zoektocht naar de meest unieke tegelstroken hier bij BSXL. Voor iedere unieke plek bij u thuis leveren wij passende tegelstroken. Denk aan tegelstroken voor badkamers, tegelstroken voor keukens en tegelstroken voor toiletten. Misschien wilt u voor alle ruimtes dezelfde stijl aanhouden of kiest u juist voor diversiteit in uw huis, alles is mogelijk. U kunt smalle tegelstroken ook heel mooi combineren met de brede natuursteen tegelstroken om een unieke natuurlijke look te creëren.

 

Om een absoluut frisse look te creëren met tegelstroken voor toiletten kiest u voor de tegelstroken wit. Ook deze komen bij ons in diverse creaties zodat u de verfijnde uitstraling aan uw toilet kunt geven die u wenst. Uw favoriete tegelstroken patroon vindt u bij BSXL omdat ons assortiment ongelimiteerd is in creaties.

 

De mooiste materialen tegelstroken

Uw gewenste tegelstroken patroon komt in veel prachtige materialen. Kiest u voor de sprankelende tegelstroken antraciet of voor de natuurlijke look met natuursteen tegelstroken? Beide zijn zeer populair, maar erg verschillend! Dat maakt het werken met tegelstroken zo uniek. Alle materialen kennen hun eigen kwaliteiten en unieke kleuren. Zo zijn natuursteen tegelstroken zeer onderhoudsvrij en in iedere vorm en kleur uniek. Tegelstroken wit kunnen prachtig matchen als tegelstroken in keukens of op het toilet en bieden een zeer fris uiterlijk. Ook zijn deze zeer makkelijk af te nemen waardoor koken nog meer een gemak wordt. De tegelstroken van antraciet bieden een zeer luxe, natuurlijke uitstraling als tegelstroken in toiletten of als opspatrand in uw keuken.

 

Creëer het mooiste tegelstroken patroon

Wist u dat het ook zeer mooi is om van diverse soorten tegelstroken meerdere oplages te bestellen? Het kan zeer stijlvol zijn om een tegelstroken patroon te leggen met diverse soorten tegels. U kunt dit doen met hetzelfde materiaal in diverse kleuren of u kiest voor een badkamer met 3 verschillende wanden. U gebruikt voor het perfecte tegelstroken patroon dan wandtegel stroken in diverse (matchende) kleuren óf materialen voor een optimaal effect. Vraag onze specialisten om meer advies!

 

Bestel nu uw tegelstroken bij Bouwstation XL!

Heeft u bedacht welke tegelstroken het beste bij uw woonruimte of kantoorruimte passen? Bestel dan uw favoriete tegelstroken hier. Voor overige vragen over materialen of bijvoorbeeld afmetingen kunt u bij ons terecht van dinsdag t/m zaterdag. Neem gerust contact op!