Toiletten

Producten 1-24 van 474

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 474

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Uw nieuwe toiletpot koopt u bij BouwstationXL

Gaat u de badkamer vernieuwen of moet het kleinste kamertje in huis aangepakt worden? Bij BouwstationXL bent u aan het juiste adres voor een nieuwe toiletpot van de beste kwaliteit. Welke stijl of vorm u ook in gedachten heeft, hier vindt u het. Van hangtoiletten of staande toiletten tot toiletten met bidet, alles is mogelijk. In ons assortiment kunt u meer dan toiletten kopen, hier vindt u ook alle essentiële toebehoren, zoals tegels, fonteinsets en meer.

Een nieuwe toiletpot kopen? Hier moet u op letten

U gaat een nieuwe wc-pot kopen, maar waar moet u eigenlijk op letten? Het is van belang dat u goed weet of u liever staande- of hangende toiletten heeft. Daarnaast is het type model ook essentieel om over na te denken. Hoeveel ruimte heeft u voor een toilet? BouwstationXL heeft diverse typen in het aanbod, welke verschillen in breedte, diepte en kleur. Daarnaast bieden wij ook toiletten met ingebouwde bidetfunctie en hebben we een breed aanbod in soft close modellen.

Hangtoiletten van kwaliteit

Hier bent u aan het juiste adres voor hangtoiletten van goede kwaliteit. Hangtoiletten laten de ruimte groter en ruimtelijker lijken. Wilt u een hangende wc-pot kopen? Dan denkt u ook direct aan een passend reservoir. Een ingebouwd reservoir geeft een frissere uitstraling en is tegenwoordig een populaire optie. Bij BouwstationXL kunt u daarnaast ook hangtoiletten kopen met of zonder bidetfunctie. Het is een zeer hygiënische toevoeging aan uw hangtoilet.

Stevige staande toiletten

Een sterke variant op de hangtoiletten is het staande toilet. In veel oudere woningen en openbare ruimtes zijn deze toiletten nog steeds terug te vinden. Ze zijn stabiel en kunnen eenvoudig bevestigd worden in sanitaire ruimtes. Ze hoeven namelijk in tegenstelling tot de hangtoiletten niet aan de muur gehangen te worden en dat scheelt natuurlijk wat werk. Daarbij biedt de staande variant natuurlijk een langdurige stevigheid.

Een toiletpot kopen met bidet

Tegenwoordig wordt het steeds populairder, een toiletpot kopen met ingebouwde bidetfunctie. Het is een handige en hygiënische optie. Bij BouwstationXL kunt u diverse toiletten kopen met bidet. Het assortiment is zeer breed en komt in diverse varianten, waaronder staande toiletten of hangtoiletten. Maar ook een verhoogde variant is een mogelijkheid. Voor een grote verscheidenheid in aanbod zit u goed bij BouwstationXL.

Toiletpot kopen met vlakspoel of diepspoel

Bij het uitkiezen van toiletten doet zich de keuze aan voor een vlakspoel- of diepspoeltoilet. Het verschil tussen de twee zit in het plateau. Een vlakspoeltoilet heeft een plateau waar de behoefte op terecht komt, hierbij ontstaat er geen direct contact met het water in de wc-pot. Wanneer u kiest voor een diepspoeltoilet is er geen vlak plateau aanwezig. Dit is voor velen een hygiënische optie en komt ten goede aan een vlotte schoonmaak.

Bestel hier ook handige toebehoren voor toiletten

Wij leveren naast toiletten ook diverse handige toebehoren. Ook de populaire soft close optie voor de toiletbrillen is hier een van. Een hygiënische, veilige en geruisloze oplossing om op een efficiënte wijze gebruik te maken van het toilet. Daarnaast levert BouwstationXL ook reservoirs van de best betrouwbare merken in alle kleuren en stijlen.

Toiletten kopen bij BouwstationXL? Een goede keuze!

Bij BouwstationXL kiest u uit een ruim assortiment toiletten. Heeft u nog vragen over ons aanbod of wilt u meer weten over toebehoren voor uw nieuwe toiletpot? Ons team helpt u graag verder. Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag te bereiken op 085 - 130 16 50. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij komen dan spoedig met een reactie.