Badmeubels

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De beste kwaliteit badkamermeubels

Een badkamermeubel staat dagelijks centraal voor de persoonlijke verzorging en leent zich uitstekend als opbergruimte. De stijl van uw badkamer en de grootte ervan zijn onder meer bepalend voor het type badmeubel dat u kiest. Wij bieden allerlei mogelijkheden om optimaal gebruik te kunnen maken van de opbergruimte in uw badkamerkast. BouwstationXL heeft allerlei handige oplossingen voor uw badkamer. Van badkamerkasten tot complete badkamermeubelsets, u kunt overal voor terecht.

Hier moet u aan denken bij het kopen van badkamermeubels

Gaat u de badkamer deels renoveren of aanpassen? Of mag de ruimte compleet vernieuwd worden? BouwstationXL biedt u hier allerlei mogelijkheden voor. Ons assortiment bevat de beste kwaliteit badmeubels en complete badkamermeubelsets in diverse stijlen. Hout, staal of hoogglans wit, waar kiest u voor? Zelfs een klein beetje restylen kan al veel betekenen voor het uiterlijk van uw badkamer.

Hoeveel ruimte heeft u bijvoorbeeld nodig voor het opbergen van uw spullen? Wanneer u de mogelijkheid heeft kunt u kiezen voor een dubbele wastafel met dubbele onderkast. Een dergelijk badmeubel met diverse lades zorgt voor een opgeruimd en netjes gerangschikt geheel. Is dit geen mogelijkheid in uw badkamer? Dan is een enkele wastafel met onderkast een goede optie. Voeg daar een separate hoge badkamerkast elders in de ruimte aan toe en u creëert genoeg opbergruimte. Bij BouwstationXL vindt u altijd geschikte kleur- en stijlcombinaties.

Wilt de gehele badkamer op de schop nemen? Kijk dan eens naar onze toiletten, handdoekradiatoren of tegelassortiment! Al deze producten kunnen veel kan doen met een ruimte.

Perfect afgewerkte badkamerkasten

Een badkamerkast is het perfecte middel om op slimme wijze meer opbergruimte te creëren in uw badkamer. Een ideale manier om al uw benodigdheden geordend in op te bergen. Bij BouwstationXL vindt u badkamerkasten in diverse designs, alle met een perfecte afwerking. Al onze meubels komen dan ook van gerenommeerde merken en gaan jarenlang mee. Zo kunt u optimaal genieten van uw droombadkamer.

Het nut van de spiegelkast

Mist u nog opbergruimte in uw badkamer, maar weet u niet waar u deze nog kunt toepassen? Dan is een spiegelkast misschien een mooie oplossing. Dit badmeubel wordt vaak vergeten in het lijstje van ‘opbergmogelijkheden’. Een spiegelkast komt in diverse dieptes en is daarom de ultieme gelegenheid om tandenborstels, bekers, medicijnen of haarproducten in op te bergen. BouwstationXL heeft een ruim aanbod.

Complete badkamermeubelsets in populaire stijlen

Vintage, modern, klassiek of landelijk, onze badkamermeubelsets komen in alle stijlen. Er is dan ook altijd een hoge badkamerkast te combineren met een lage onderkast, wandspiegel, spiegelkast, verlichting en wastafel(s). De gerenommeerde merken waar wij mee samenwerken bieden altijd de beste combinatiemogelijkheden. Onze badkamermeubelsets zijn daarnaast verkrijgbaar met allerlei handige opties. Kasten met softclose, greep of juist greeploos, laden-verdeelsets en meer vindt u terug in ons uitgebreide aanbod.

Losse badmeubels van BouwstationXL

Wenst u diverse badkamerkasten, wastafels en meer met elkaar te combineren? Wij bieden u de mogelijkheid om naast complete badkamermeubelsets te kopen, de badmeubels ook separaat te bestellen. Zo kunt u mooie combinaties maken naar uw eigen smaak. Ons assortiment bevat onder meer eikenhouten onderkasten, verkrijgbaar in diverse kleuren. Waar ligt uw voorkeur? Wit, grijs, zwart of bruin? U bestelt uw favorieten eenvoudig en snel bij BouwstationXL.

Direct bestellen of meer informatie? Neem contact op

Heeft u al een keuze gemaakt uit ons ruime assortiment? Bestellen bij BouwstationXL doet u eenvoudig en snel. Heeft u toch nog vragen voor ons over uw bestelling of wilt u meer weten over onze producten? Neem eenvoudig contact op met 085 - 130 16 50 of stuur een mail naar contactformulier.