Wandclosetten met bidet

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Uw nieuwe wandcloset schaft u aan bij BouwstationXL

Is uw toilet toe aan vernieuwing? Dan bent u bij BouwstationXL bij het goede adres. Vooral wanneer het gaat om het kopen van een wandcloset wc hebben wij u veel te bieden. Een wandcloset kan compleet worden afgenomen en natuurlijk altijd van hoofdwaardig kwaliteit. Wij beschikken over zo een groot assortiment dat wij voor elke ruimte een geschikte wandcloset kunnen leveren.  

Waar u op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe wandcloset

Een vernieuwde wc ruimte is erg fijn, maar waar moet u nou eigenlijk op letten? Het is belangrijk dat u goed nagaat wat voor soort wandcloset u wilt en nodig heeft. Daarnaast moet u uiteraard kiezen  welk kleur en model van een wandcloset u mooi vindt.

Een wandcloset in een verkorte versie voor de kleinere ruimtes

Wandclosetten komen in verschillende vormen, maten en kleuren. De ene wc ruimte is groter als de ander. Wanneer u een kleinere ruimte heeft en toch een zwevend toilet wilt hebben, dan is een wandcloset die verkort is een goede optie. Een wandcloset dat is verkort, is korter als de standaard maten waardoor ze vaak nog passen in de minimale wc ruimtes. Bij BouwstationXL kunt u voor een specifieke wandcloset als deze terecht. 

Voordelen van een wandcloset wc

Wanneer u uw wc ruimte vernieuwd is het handig om een wandcloset compleet aan te schaffen zodat al uw onderdelen up te date zijn. Het voordeel van een wandcloset wc is dat het er voor zorgt dat uw wc ruimte er veel ruimer uitziet doordat het wandcloset wordt ingebouwd. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om dan ook gelijk het reservoir in te bouwen, dit draagt bij aan een frisse uitstraling. Daarnaast is een wandcloset toilet ook veel hygiënischer, doordat de wc  boven de grond hangt kunt u de grondige schoonmaak ongehinderd uitvoeren. 

Wandcloset met bidet functie voor de persoonlijke hygiëne

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen voor een wc met een geïntegreerde bidet functie. Vroeger was een bidet een aparte pot naast de wc waar de intieme delen konden worden afgespoeld, tegenwoordig komen er steeds meer toilet potten waarbij de bidet functie is ingebouwd. Dit is erg handig en voelt vooral fris aan na een toilet bezoek. BouwstationXL beschikt over vele wandclosetten waarbij een RVS bidet gat is ingebouwd.  

Wandcloset met geïntegreerde warm en koud waterkraan

Een wandcloset met waterkraan dient net als het toilet met bidet functie voor de persoonlijke hygiëne. Verschil tussen deze twee toiletten is dat de een alleen met koud water wordt bediend en de ander met zowel koud als warm water. Het gaat er dus om dat de intieme zondes worden gereinigd na een toilet bezoekje, het is dan wel fijn dat dit ook met warmwater kan gebeuren voor de personen die iets gevoeliger zijn voor koud water. Een bidet van BouwstationXL met geïntegreerde warm en koud water kraan maakt dit mogelijk. Bent u op zoek naar een kraan, maar u wilt deze niet geintegreerd hebben? Kijk dan eens naar onze losse kranen.

De juiste toebehoren bestellen voor een wandcloset  

Wij leveren niet alleen mooie wandclosetten, maar ook het handige en diverse toebehoren. Denk bijvoorbeeld aan een bidet met handige soft close van de toiletbrillen, dit is een populaire en gewenste optie. Het assortiment is groot en divers en altijd van uiterst goede kwaliteit.  

Bij BouwstationXL kunt u terecht voor uw wandcloset wc

Wij bieden u een ruim assortiment aan wandclosetten in verschillende vormen, maten en kleuren. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u meer weten over andere toilet benodigdheden? Neem dan gerust contact op met ons uitermate enthousiaste team, wij helpen u graag verder. Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag telefonisch te bereiken op nummer 085 – 130 16 50. U mag natuurlijk ook een contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.