Radiatoren

Producten 1-12 van 2496

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Uw nieuwe radiatoren koopt u bij BouwstationXL

Vroeger waren radiatoren niet de aller mooiste stukken in het huis. Tegenwoordig zijn ze een stuk moderner en komen ze in verschillende soorten en maten. Het kopen van de juiste radiator is erg belangrijk omdat het een vrij opvallend object in uw huis is. Gelukkig biedt BouwstationXL u een ruim assortiment aan verschillende radiatoren en toebehoren van uiterst goede kwaliteit.

Dit is waar u op moet letten wanneer u van plan bent een nieuwe radiatoren te kopen

Nieuwe radiatoren kopen is leuk en erg verfrissend voor het huis, maar waar moet u eigenlijk op letten? Het is erg belangrijk om voor uzelf na te gaan wat voor uitstraling uw radiator moet hebben voor u gaat kopen. Wilt u een verticale of juist een horizontale radiator? En welke kleur moet het nu eigenlijk hebben? Waar zit uw aansluiting? Zijn er toebehoren die u nodig heeft? Het zijn allemaal vragen die erg belangrijk zijn uzelf te stellen.

Radiatoren kopen voor in de badkamer

Een radiator voor in de badkamer is principe hetzelfde als alle andere radiatoren. Het enige verschil zit ‘m in de afwerking. De badkamer is een vochtige ruimte, waartegen de radiator goed beschermd moet zijn om corrosie te voorkomen. Een badkamer radiator is om deze reden afgewerkt met een speciale coating. Voor in de badkamer bieden wij radiatoren te koop aan waar de baddoeken op gehangen kunnen worden zodat ze drogen. Dit zijn de wel bekende handdoekradiatoren, ze zijn erg handig en stijlvol. Bent u van plan zulke radiatoren te kopen? BouwstationXL heeft een breed assortiment om uit te kiezen.

Radiator bestellen voor in de woonkamer bij BouwstationXL

Ook in de woonkamer zijn radiatoren splinter nieuw fraai voor het oog. Radiatoren in de woonkamer vallen over het algemeen op. U heeft ze nodig om het huis te verwarmen, maar het moet er ook leuk uit zien. Tijd van oude stoffige radiatoren is al een hele tijd voorbij, tegenwoordig komen ze in vele moderne modellen. Denk bijvoorbeeld aan mooie verticale radiatoren die als een balk voor uw muur wordt bevestigd. Zulke radiatoren geven een moderne look aan de woonkamer. Ook draagt het als voordeel met zich mee dat ze in verschillende vormen, maten en kleuren komen. Het kan een aardige investering zijn om alles te vervangen, gelukkig beschikken wij ook over radiatoren die redelijk goedkoop zijn.

Vernieuwde versie van de oude horizontale radiator

Ook de oude horizontale radiator is in een nieuw jasje gestoken. Dit zijn de wel bekende paneel radiatoren die er nu erg modern uitzien. De radiatoren kunt u bestellen in verschillende uitvoeringen en te leveren in een frisse witte kleur. Bent u benieuwd welke u nodig heeft? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Bij BouwstationXL bestelt u de juiste toebehoren

Naast dat wij radiatoren in verschillende modellen leveren, kunt u ook bij ons terecht voor de juiste toebehoren. Bij de radiator alleen bent u nog niet klaar, vaak moeten er ook andere onderdelen vervangen worden en die hebben wij voor u op voorraad. Denk aan complete aansluit pakketten en radiatorkranen, maar ook persknieën en nog veel meer. Of u nu vervangende onderdelen of complete pakketten nodig heeft, bij BouwstationXL vindt u wat u nodig heeft.

Radiatoren kopen? BouwstationXL is er voor u!

BouwstationXL heeft een ruim assortiment voor u klaar staan zodat u altijd iets naar wens in huis kunt halen. Vragen over ons ruime aanbod of wilt u meer weten over onze diverse producten en toebehoren? Ons deskundige team helpt u graag verder. Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag telefonisch te bereiken op 085 – 130 16 50. U kunt ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!