Solid Surface baden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Solid Surface baden

Kies voor een solid surface bad en geniet van een luxe badervaring met minimaal onderhoud. Baden van solid surface zijn een duurzame, milieuvriendelijke keuze die in verschillende stijlen verkrijgbaar is. Dit materiaal, gemaakt van acryl en/of polyester gebonden natuurlijke materialen en pigmenten, staat bekend om zijn gladde, naadloze uiterlijk en zachte gevoel. Of u nu kiest voor een vrijstaand bad, inbouwbad of hoekbad, met solid surface haalt u een stuk vakmanschap in huis dat jarenlang meegaat. BouwstationXL biedt een breed assortiment aan hoogwaardige solid surface baden, met deskundig advies en ondersteuning om u te helpen de perfecte keuze te maken voor uw badkamer.

Voordelen van solid surface baden

Solid surface baden zijn een uitstekende keuze voor uw badkamer vanwege hun vele voordelen. Dit materiaal is bijzonder gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen vlekken, krassen en vocht. Een bad solid surface vereist minimaal onderhoud - dagelijks afnemen met een vochtige doek is vaak voldoende. Voor hardnekkige vlekken kunt u een mild schuurmiddel gebruiken, terwijl kalkaanslag eenvoudig te verwijderen is met een antikalkmiddel. Dankzij de niet-poreuze en hygiënische eigenschappen van solid surface zijn deze baden uitermate geschikt voor intensief gebruik zonder dat ze hun schoonheid verliezen. Bovendien is solid surface een milieuvriendelijke keuze, aangezien het een lange levensduur heeft en weinig schoonmaakmiddelen vereist. Met een solid surface bad haalt u dus niet alleen stijl en comfort in huis, maar draagt u ook bij aan een duurzame toekomst.

Ontwerpmogelijkheden voor solid surface baden

Een van de grote voordelen van vrijstaand bad solid surface is de ontwerpvrijheid die dit materiaal biedt. Of u nu op zoek bent naar een vrijstaande baden, hoekbaden of inbouwbaden, solid surface is verkrijgbaar in diverse vormen, maten en kleuren. Zo kunt u kiezen voor een ruim ligbad om heerlijk in te ontspannen of een compact model dat perfect in een kleinere badkamer past. Qua stijl varieert het aanbod van strakke, moderne designs tot elegante, organische vormen die een spa-achtige sfeer creëren. Ook op het gebied van kleur zijn er tal van mogelijkheden, van klassiek wit tot trendy zwarte baden. Dankzij de naadloze afwerking van solid surface kunt u het bad bovendien naadloos laten aansluiten op de rest van uw badkamerinrichting voor een coherent geheel. Welke look u ook nastreeft, met een solid surface bad zijn de mogelijkheden eindeloos.

Installatie van een solid surface bad

Bij de keuze voor een solid surface bad is het goed om ook rekening te houden met de installatie. Hoewel ligbaden van solid surface relatief eenvoudig te plaatsen zijn, vereisen doorzichtige baden soms wat meer voorbereiding. Afhankelijk van het type bad en de indeling van uw badkamer kan het nodig zijn om waterleidingen te verleggen of extra ondersteuning te bieden. Gelukkig biedt BouwstationXL niet alleen een breed assortiment aan solid surface baden, maar ook deskundige hulp bij de installatie. Hun ervaren team kan u adviseren over de beste opstelling en zorgen voor een vakkundige plaatsing. Zo weet u zeker dat uw nieuwe bad perfect aansluit op uw badkamer en jarenlang probleemloos functioneert.

Waarom kiezen voor een solid surface bad van BouwstationXL

Met een solid surface bad van BouwstationXL haalt u niet alleen een prachtig designstuk in huis, maar profiteert u ook van de vele voordelen van dit duurzame materiaal. Of u nu op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijk bad, een uniek ontwerp of een milieubewuste keuze, solid surface biedt het allemaal. Bovendien kunt u rekenen op de expertise en service van BouwstationXL. Met hun uitgebreide assortiment en vakkundige advies helpen zij u graag bij het vinden van het perfecte bad voor uw badkamer. Bezoek de showroom in Roosendaal om de baden in het echt te bewonderen of neem contact op via e-mail of telefoon 085 - 130 16 50 voor meer informatie. Kies voor kwaliteit, stijl en gemak met een solid surface bad van BouwstationXL.