Hangende toiletten

Producten 25-48 van 129

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hangende toiletten

Hangende toiletten: de slimme keuze voor een ruimtelijke en stijlvolle badkamer. In tegenstelling tot traditionele staande toiletten, bieden hangende toiletten tal van voordelen die uw badkamerervaring naar een hoger niveau tillen. Een hangtoilet is niet alleen een esthetisch hoogstandje, maar ook een praktische oplossing voor hygiëne en ruimtebesparing. Door de innovatieve wandmontage zweeft het toilet boven de vloer, waardoor u gemakkelijk eronder kunt schoonmaken en de badkamer een ruimtelijk gevoel krijgt. Bovendien past een hangend toilet naadloos in elke moderne badkamer en creëert het een strakke, minimalistische uitstraling. Of u nu een nieuwe badkamer ontwerpt of uw huidige toiletten wilt vervangen, hangende toiletten zijn de perfecte keuze voor wie stijl, comfort en functionaliteit wil combineren.

Ontdek de verschillende stijlen en ontwerpen van hangende toiletten

Hangende toiletten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en ontwerpen, zodat u altijd een model vindt dat past bij uw persoonlijke smaak en badkamerinrichting. Of u nu de voorkeur geeft aan een strak wit toilet of een opvallend zwarte toiletten, er is voor ieder wat wils. Naast de klassieke ronde of ovale vormen, kunt u ook kiezen voor hoekige of rechthoekige designs die een moderne uitstraling hebben. Voor kleine badkamers zijn er compacte hang wc's beschikbaar die minder ruimte innemen zonder in te boeten aan comfort. Daarnaast biedt BouwstationXL ook wandclosetten met bidet functie, die extra hygiëne en gebruiksgemak bieden. In tegenstelling tot duo blok toiletten, waarbij het reservoir zichtbaar is, zijn bij hangende toiletten alle technische onderdelen netjes weggewerkt in de muur. Dit geeft niet alleen een strakke uitstraling, maar maakt het ook eenvoudiger om de badkamer schoon te houden. Met zoveel stijlvolle opties is er altijd een hangend toilet dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Installatie en montage van hangende toiletten

Bij de keuze voor een wc pot hangend is het belangrijk om rekening te houden met de juiste installatie en montage. In tegenstelling tot staande toiletten, waarbij de pot op de vloer rust, wordt een hangtoilet aan de muur bevestigd. Hiervoor is een speciaal inbouwreservoir nodig dat in de muur wordt ingebouwd. Het is essentieel dat de muur sterk genoeg is om het gewicht van het toilet en de gebruiker te dragen. Daarom is het aan te raden om de installatie door een ervaren loodgieter te laten uitvoeren. Bij de montage moet er rekening gehouden worden met de juiste hoogte van het toilet, zodat het comfortabel in gebruik is. Daarnaast is het belangrijk om de juiste afstand tussen de muur en het toilet aan te houden voor een optimale stabiliteit. Door te kiezen voor een hangende toiletten met een ingebouwd reservoir, bespaart u niet alleen ruimte, maar creëert u ook een strakke en opgeruimde uitstraling in uw badkamer. Met de juiste installatie en montage geniet u jarenlang van een betrouwbaar en comfortabel toilet.

BouwstationXL: Uw partner voor hangende toiletten

Bij BouwstationXL vindt u een uitgebreid assortiment aan hangende toiletten van topmerken. Als ervaren specialist in sanitair en badkamerinrichting, bieden wij niet alleen producten van hoogwaardige kwaliteit, maar ook deskundig advies op maat. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte hangtoilet dat aansluit bij uw wensen en badkamerstijl. In onze showroom kunt u de verschillende modellen en designs in het echt bekijken en ervaren. Zo krijgt u een goed beeld van hoe het toilet in uw eigen badkamer tot zijn recht komt. Bovendien bieden wij een snelle en betrouwbare levering, vaak al binnen 24 uur, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Met BouwstationXL als uw partner bent u verzekerd van een zorgeloze aankoop en installatie van uw hangende toilet.

Maak de juiste keuze voor uw badkamer

Een hangende wc pot is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een moderne, hygiënische en ruimtebesparende toiletoplossing. Met de vele voordelen en stijlvolle ontwerpen van hangende toiletten, tilt u uw badkamerbeleving naar een hoger niveau. Bij BouwstationXL vindt u niet alleen een breed scala aan hangtoiletten, maar ook bijpassende toiletsets en urinoirs voor een complete badkamerinrichting. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en het realiseren van uw droombadkamer. Neem gerust contact met ons op via e-mail, bel naar 085 - 130 16 50 of bezoek onze showroom voor persoonlijk advies. Met BouwstationXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en een eindresultaat waar u jarenlang van kunt genieten.