Tegels

Producten 145-168 van 2719

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 145-168 van 2719

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tegels

Met de juiste tegels bepaalt u de sfeer in elke ruimte - laat u inspireren door de collectie van BouwstationXL. Of u nu op zoek bent naar een klassieke marmerlook voor uw badkamer, een stoere betonlook voor uw woonkamer of een warme houtlook voor uw keuken, bij BouwstationXL vindt u gegarandeerd de perfecte tegel. Ons uitgebreide assortiment omvat tegels in diverse materialen, kleuren, patronen en afmetingen, zodat er altijd wel een tegel is die aansluit bij uw persoonlijke stijl en de functie van de ruimte. Bovendien bieden wij een laagste prijsgarantie en hebben we 98% van onze producten direct op voorraad. Zo kunt u snel en voordelig aan de slag met uw droominterieur.

Verken ons ruime aanbod vloer- en wandtegels

Tegels zijn er in allerlei soorten en maten, elk met hun eigen unieke eigenschappen en uitstraling. Bij BouwstationXL hebben we een ruim assortiment vloertegels en wandtegels voor elke ruimte in uw huis. Onze vloertegels zijn verkrijgbaar in duurzame materialen zoals keramiek, natuursteen en beton, en in verschillende stijlen van klassiek tot modern. Of u nu gaat voor de tijdloze elegantie van marmerlook tegels, de industriële uitstraling van betonlook tegels of de natuurlijke charme van houtlook tegels, wij hebben de perfecte vloertegel voor u.

Onze wandtegels zijn ideaal voor het creëren van een stijlvolle en praktische wand in uw badkamer, keuken of toilet. Kies uit glanzende of matte afwerkingen, effen kleuren of levendige patronen, en combineer naar hartenlust voor een uniek resultaat. Keramische wandtegels zijn bijzonder populair vanwege hun duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en hygiënische eigenschappen. Ze zijn bovendien eenvoudig schoon te maken en gaan bij correct onderhoud tientallen jaren mee. Met de wandtegels van BouwstationXL maakt u van elke muur een echte blikvanger.

De nieuwste tegeltrends ter inspiratie voor uw woonproject

Bent u benieuwd naar de laatste trends op het gebied van tegels? Wij zetten de populairste stijlen voor u op een rij. Een van de grootste trends van dit moment zijn houtlook tegels. Deze keramische tegels hebben de warme en natuurlijke uitstraling van hout, maar zijn veel onderhoudsvriendelijker en duurzamer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, van licht eiken tot donker walnoot, en in diverse patronen zoals visgraat en Hongaarse punt. Houtlook tegels zijn bijzonder geschikt voor een sfeervolle woonkamer of keuken.

Een andere populaire trend zijn marmerlook tegels. Deze tegels bieden de luxueuze uitstraling van marmer, maar zonder de hoge kosten en het intensieve onderhoud. Marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van klassiek wit tot elegant zwart, en geven elke ruimte een chique en tijdloze uitstraling. Ze staan prachtig in een stijlvolle badkamer of als accentmuur in de woonkamer.

Gaat uw voorkeur uit naar een stoere en industriële look? Dan zijn betonlook tegels een uitstekende keuze. Deze tegels hebben de robuuste uitstraling van beton, maar zijn veel lichter en eenvoudiger te plaatsen. Betonlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende grijstinten en structuren, en passen perfect bij een moderne of minimalistische inrichting.

Hoe kiest u de juiste tegels voor uw ruimte?

Bij het kiezen van de perfecte tegels voor uw ruimte zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Allereerst is de tegelafmeting van belang. Grote tegels creëren een ruimtelijk effect en zijn ideaal voor grotere ruimtes, terwijl kleinere tegels juist sfeer en gezelligheid brengen in kleinere ruimtes. Denk ook aan de functie van de ruimte: in een badkamer of keuken zijn goed schoon te houden tegels met een antislip-afwerking een must, terwijl u in een woonkamer meer vrijheid heeft in uw keuze.

Verder is het belangrijk om te letten op de kleur, het patroon en de textuur van de tegels. Deze elementen bepalen in grote mate de sfeer van uw ruimte. Wilt u een rustige en harmonieuze uitstraling? Kies dan voor effen tegels in neutrale kleuren. Gaat u voor meer dynamiek en persoonlijkheid? Combineer dan verschillende kleuren, patronen en structuren voor een speels effect. Aarzel niet om tegeltoebehoren zoals decoratieve strips en mozaïeken te gebruiken voor een unieke touch.

Vertrouw op BouwstationXL voor al uw tegelprojecten

Met meer dan 20 jaar ervaring is BouwstationXL dé expert op het gebied van tegels. Wij bieden een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit, scherp geprijsd en direct uit voorraad leverbaar. In onze ruime showroom in Roosendaal kunt u de tegels in het echt bekijken en ervaren, en krijgt u persoonlijk advies van onze specialisten. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw project.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel ons op telefoonnummer 085 - 130 16 50. Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Bij BouwstationXL bent u verzekerd van de beste service, kwaliteit en prijs voor uw tegelproject. Laat u inspireren in onze showroom en ontdek de mogelijkheden voor uw droominterieur!