Vloertegels

Producten 25-48 van 2622

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-48 van 2622

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vloertegels

Van woonkamer tot badkamer, vloertegels bieden een stijlvolle en praktische oplossing voor uw interieur. Tegels zijn er in talloze soorten en stijlen, waardoor er voor elke ruimte en smaak wel een geschikte vloertegel te vinden is. Of u nu gaat voor een natuurlijke look met houtimitatie, een tijdloze betonlook of juist een opvallend patroon, met vloertegels kunt u alle kanten op. Bovendien zijn tegels uiterst duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor u jarenlang plezier heeft van uw vloer. Bij BouwstationXL vindt u een uitgebreid assortiment aan vloertegels van topkwaliteit, zodat u gegarandeerd slaagt voor uw ideale vloer.

Ontdek de verschillende soorten vloertegels

Vloertegels zijn verkrijgbaar in diverse materialen, elk met hun eigen unieke uitstraling en eigenschappen. Keramische tegels zijn een populaire keuze vanwege hun slijtvastheid en waterbestendigheid. Hierbinnen heeft u keuze uit verschillende afwerkingen, zoals marmerlook vloertegels voor een luxe en klassieke sfeer, of juist metallook vloertegels voor een industriële touch. Ook qua legpatroon zijn er volop mogelijkheden. Zo geven visgraat vloertegels uw vloer een speels en grafisch effect, terwijl een rechthoekig patroon rust en eenheid uitstraalt. Wat betreft de afwerking kunt u kiezen voor een matte look, hoogglans vloertegels die het licht reflecteren of lappato vloertegels met een zijdezachte glans. Met deze variatie aan stijlen en afwerkingen kunt u uw vloer helemaal afstemmen op uw persoonlijke smaak en de sfeer die u wilt creëren in uw woning.

De juiste vloertegels kiezen voor elke ruimte

Bij het kiezen van de perfecte vloertegels is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke eisen en wensen voor elke ruimte. Zo zijn vloertegels voor de woonkamer vaak gericht op sfeer en stijl, terwijl vloertegels voor de badkamer vooral praktisch en slipvast moeten zijn. In de keuken zijn weer andere eigenschappen belangrijk, zoals hittebestendigheid en vlekwerendheid. Vloertegels voor de keuken moeten bovendien bestand zijn tegen intensief gebruik en makkelijk schoon te maken zijn. Ook in het toilet spelen hygiëne en onderhoud een grote rol. Vloertegels voor het toilet zijn daarom vaak wat kleiner van formaat voor een optimale indeling en eenvoudig onderhoud. Welke ruimte u ook gaat betegelen, bij BouwstationXL helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze. Onze experts adviseren u over de beste tegels voor elke toepassing, zodat u verzekerd bent van een prachtig en functioneel resultaat.

De voordelen van vloertegels

Vloertegels bieden tal van voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen. Zo zijn ze uiterst duurzaam en gaan ze bij goed onderhoud tientallen jaren mee. Bovendien zijn tegels zeer onderhoudsvriendelijk: ze zijn eenvoudig schoon te maken en vlekken hebben nauwelijks vat op het gladde oppervlak. Ook zijn vloertegels bestand tegen water en vocht, waardoor ze ideaal zijn voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken. Daarnaast zijn tegels een uitstekende keuze als u vloerverwarming heeft of overweegt, dankzij hun goede warmtegeleiding en geschiktheid voor dit systeem. Met vloertegels haalt u dus niet alleen een stijlvolle, maar ook een praktische en duurzame vloer in huis die tegen een stootje kan.

BouwstationXL: Uw partner voor vloertegels

Voor het mooiste assortiment vloertegels en een deskundig advies bent u bij BouwstationXL aan het juiste adres. In onze ruime showrooms vindt u een grote variatie aan tegels voor elke ruimte en stijl. Van klassiek tot modern en van natuursteen tot houtlook, wij hebben het allemaal. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze en het realiseren van uw droomvloer. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of bel naar 085 - 130 16 50. U bent ook van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken in onze showroom en de vloertegels in het echt te bewonderen. Wij helpen u graag op weg naar een prachtige en duurzame vloer!