XL tegels

Producten 97-120 van 386

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 97-120 van 386

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

XL tegels

Met XL tegels tilt u uw woning of bedrijfspand naar een hoger niveau. XL vloertegels zijn grote tegels met een oppervlakte van 1 m² of meer, speciaal ontworpen voor vloeren. Deze tegels creëren een ruimtelijk en modern effect met minder voegen en naden. XL tegels zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook praktisch. Door hun grote formaat zijn ze eenvoudiger te installeren dan kleinere tegels, wat tijd en kosten bespaart. Bovendien zijn XL tegels duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor ze jarenlang meegaan zonder aan schoonheid in te boeten. Of u nu een woning, kantoor of commerciële ruimte heeft, XL tegels bieden een elegante en tijdloze oplossing voor uw vloer.

Toepassingen van XL vloertegels

XL vloertegels zijn veelzijdig en passen in diverse ruimtes. In de woonkamer zorgen vloertegels voor de woonkamer voor een ruime en luxueuze uitstraling. Ze vormen een perfecte basis voor zowel moderne als klassieke interieurs. Voor de badkamer zijn vloertegels voor de badkamer met een antislipafwerking een veilige en stijlvolle keuze. Dankzij het grote formaat van XL tegels creëert u een naadloze en spa-achtige sfeer in uw badkamer. In de keuken zijn duurzame en onderhoudsvriendelijke vloertegels voor de keuken essentieel. XL tegels weerstaan vlekken, krassen en intensief gebruik, waardoor uw keukenvloer er jarenlang als nieuw uitziet. Zelfs in kleinere ruimtes zoals het toilet maken vloertegels voor het toilet een groot verschil. Met XL tegels voelt zelfs het kleinste kamertje ruimtelijk en open aan. Of u nu gaat voor een betonlook, houtlook of marmerlook, vloertegels in XL formaat geven elke ruimte een unieke en indrukwekkende uitstraling.

Ontdek de ruime selectie XL vloertegels bij BouwstationXL

Bij BouwstationXL vindt u een uitgebreid assortiment hoogwaardige XL vloertegels in verschillende maten, kleuren, materialen en stijlen. Voor een tijdloze en chique uitstraling kiest u marmerlook vloertegels, die de schoonheid van marmer nabootsen zonder het onderhoud. Als u een industriële of moderne look wilt creëren, zijn metallook vloertegels met een robuuste en stoere uitstraling perfect. Bent u op zoek naar een speels en dynamisch patroon? Dan zijn visgraat vloertegels een echte blikvanger. Deze tegels geven uw vloer karakter en diepte. Voor een strakke en glanzende afwerking kiest u hoogglans vloertegels, die het licht reflecteren en uw ruimte optisch vergroten. Als u de voordelen van een matte en glanzende tegel wilt combineren, zijn lappato vloertegels met een semi-gepolijste afwerking de ideale keuze. Welke stijl u ook prefereert, bij BouwstationXL vindt u gegarandeerd de perfecte XL vloertegels voor uw project.

Installatie en onderhoud van XL vloertegels

Voor een duurzaam en vlekkeloos resultaat is de juiste installatie van XL vloertegels cruciaal. Zorg ervoor dat de ondervloer perfect vlak is, vooral bij dunnere tegels. Gebruik een flexibele lijm die geschikt is voor groot formaat tegels om scheuren en loslatende tegels te voorkomen. Laat de installatie bij twijfel over aan een ervaren vakman voor het beste resultaat. Eenmaal geïnstalleerd zijn XL tegels eenvoudig te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en dweilen met een pH-neutrale reiniger is voldoende om uw vloer in topconditie te houden. Voor hardnekkige vlekken gebruikt u een intensieve reiniger, specifiek ontwikkeld voor het type tegel. Met de juiste installatie en het juiste onderhoud gaat uw XL tegelvloer jarenlang mee.

BouwstationXL: Uw partner voor XL vloertegels

Bij BouwstationXL staan we klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomvloer met XL tegels. Ons ervaren team biedt deskundig advies, zodat u de perfecte tegels kiest voor uw project. In onze ruime showroom in Roosendaal kunt u de XL tegels in het echt bewonderen en de kwaliteit ervaren. Wij bieden niet alleen een uitgebreide selectie tegels, maar ook een vakkundige installatieservice voor een zorgeloos resultaat. Bovendien leveren wij uw tegels snel en betrouwbaar, vaak al binnen 24 uur. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op via e-mail of bel ons op 085 - 130 16 50. Bij BouwstationXL bent u verzekerd van de beste kwaliteit, service en expertise voor uw XL tegelproject.