Ontvang deze maand 10% kassakorting op alle vloertegels!
Actie geldig bij aankopen in de winkel.

CV Ketels & Thermostaten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cv-ketels kopen? BouwstationXL adviseert

Of cv-ketels vervangen moeten worden, hangt onder meer af van de levensduur en de gebruiksintensiteit van de ketels. Bij BouwstationXL kunt u cv-ketels kopen van de meest duurzame kwaliteit. Wij werken enkel met betrouwbare, gerenommeerde merken, zodat wij onze klanten het beste kunnen bieden. Het proces van cv-ketels kopen moet u goed doorlopen. Welk model is precies geschikt voor u? Welke cv-ketel zorgt voor de laagste stookkosten en welke capaciteit is het meest rendabel? Wij bieden u een duidelijk overzicht met informatie over de beste cv-ketels.

 

Deze merken cv-ketels zijn veruit de beste


Bij BouwstationXL bent u aan het juiste adres voor betrouwbare cv-ketels van de bekendste merken. Zo kunt u terecht voor Remeha, Vaillant en Intergas. Deze cv-ketel merken zijn door de jaren heen uitgegroeid tot de meest duurzame en betrouwbare varianten. Ze gaan jaren mee, zijn duurzaam, hebben diverse toepassingen en komen in allerlei formaten. Bij BouwstationXL bent u dus aan het juiste adres voor de meest betrouwbare ketels.

 

Welke cv-ketel is geschikt voor u?

Er zijn dus tal van diverse varianten cv-ketels. Cv-ketels kopen vergt dan ook even wat research. Er zijn varianten die een hoge capaciteit kunnen leveren. Deze zijn bijvoorbeeld perfect geschikt voor grote organisaties, zoals woongroepen of ziekenhuizen. Natuurlijk is de ketel met hogere capaciteit ook mogelijk voor uw woning, maar dan moet u er zeker van zijn dat u niet te maken krijgt met overcapaciteit. Dit komt niet ten goede aan de duurzaamheid van uw cv.

 

Ga voor een energiezuinige cv-ketel

Cv-ketels kopen doet u niet iedere dag. Het is een duurzame investering waar u een goed rendement uit wilt halen. Hierbij is het van belang dat u kiest voor een cv-ketel die past bij de benodigde capaciteit van uw woning, instelling of praktijk. BouwstationXL biedt enkel energiezuinige cv-ketels die voor diverse panden geschikt zijn.

 

Bij de installatie van uw cv-ketel is het al mogelijk om de energiezuinigheid beter in de tang te houden. Een installateur kan bijvoorbeeld een lagere watertemperatuur voor de verwarming instellen, de pomp zuinig instellen en eventueel een eco-stand toepassen op warm water.

 

De juiste thermostaat bij uw cv-ketel

Een cv-ketel thermostaat moet passen bij uw dagelijkse gebruik. Tegenwoordig zijn er bijna alleen nog slimme thermostaten te koop. Deze zijn helemaal aangepast aan onze huidige leefstijl. Energiezuiniger, beter aanpasbaar en met meer mogelijkheden. De meeste zijn tevens heel makkelijk te bedienen vanaf onze telefoons. Al deze mogelijkheden heeft u bij de modulerende cv-ketel thermostaat. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een oudere versie van de ketel thermostaat met een aan/uit optie. 

 

Een modulerende of aan/uit ketel thermostaat

Een aan/uit ketel thermostaat heeft enkel die twee opties, aan en uit. Er is geen middenweg en dat betekent dat de aan/uit thermostaat veel energie verbruikt. Zet u deze aan, dan draait deze op volle toeren. Een modulerende thermostaat voor cv-ketels kan daarentegen op energiezuinige wijze regelen dat het water van de cv-ketel tot een bepaald warmteniveau komt. Hij is zo zuinig, doordat hij het reeds verwarmde water opnieuw gebruikt om uw woning te verwarmen. Dit is een ideale manier om duurzaam om te gaan met warmte.

 

Bestel uw cv-ketel en thermostaat hier 

BouwstationXL heeft alles in huis om uw woning, een wooninstelling of bedrijfspand te verwarmen met de beste kwaliteit cv-ketels en slimme thermostaten. Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Of wilt u meer weten over een ander type verwarming? Onze specialisten hepen u graag verder. Neem hiervoor contact op met 085 - 130 16 50 of vul ons contactformulier in. Wij komen dan zo snel mogelijk met een reactie!