Houtlook wandtegels

Producten 97-120 van 309

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 97-120 van 309

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houtlook wandtegels

Houtlook wandtegels bieden de warme uitstraling van hout met de duurzaamheid van keramiek. Deze tegels zijn de perfecte keuze als u de natuurlijke charme van hout in uw interieur wilt brengen zonder de praktische nadelen. Met houtlook wandtegels creëer je een sfeervolle en uitnodigende ruimte die tegelijkertijd onderhoudsvriendelijk en lang meegaat. Of je nu kiest voor een rustieke eiken look of een glad en modern houtmotief, deze tegels geven je muren een tijdloze uitstraling. Ontdek de veelzijdigheid van houtlook wandtegels en transformeer je huis in een warme en natuurlijke oase.

Veelzijdige toepassingen van wandtegels met houtlook

Houtlook wandtegels voor de badkamer zijn een populaire keuze vanwege hun waterbestendigheid en eenvoudige onderhoud. Maar deze veelzijdige wandtegels zijn niet alleen geschikt voor de badkamer. Ook in de keuken, woonkamer en zelfs het toilet kunnen wandtegels met houtlook voor een unieke en warme sfeer zorgen.

In de woonkamer kun je met wandtegels voor de woonkamer een accentmuur creëren die de ruimte karakter geeft. Combineer de houtlook tegels met natuurlijke materialen zoals linnen en wol voor een harmonieuze uitstraling.

Wandtegels voor de badkamer in houtlook zijn niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle keuze. Ze staan prachtig in combinatie met wit sanitair en zwarte accenten voor een moderne Scandinavische look.

In de keuken zorgen wandtegels voor de keuken met houtmotief voor een gezellige en uitnodigende sfeer. Perfect voor een rustieke of landelijke stijl keuken.

Zelfs in het kleinste kamertje van het huis kun je met wandtegels voor het toilet in houtlook een verrassend effect creëren. Combineer met matzwarte accessoires voor een chique en opvallend toilet.

Vind de perfecte stijl met ons assortiment wandtegels houtlook

Bij BouwstationXL vind je een uitgebreid assortiment wandtegels met houtlook in verschillende stijlen en uitvoeringen. Of je nu op zoek bent naar een rustieke, landelijke of juist een strakke, moderne look, wij hebben de perfecte wandtegel met houtlook voor jou.

Onze matte wandtegels met houtmotief geven je muren een subtiele en verfijnde uitstraling. Deze tegels zijn tijdloos en passen perfect in een Scandinavisch of minimalistisch interieur.

Voor een stoere en industriële look combineer je onze betonlook wandtegels met houtlook tegels. Dit geeft je ruimte een urban uitstraling met een warme touch.

Een visgraat wandtegel in houtlook is de perfecte keuze als je een speels en toch klassiek patroon op je muur wilt. Dit iconische patroon geeft je interieur een elegante en tijdloze uitstraling.

Naast verschillende stijlen bieden wij ook houtlook wandtegels in diverse formaten. Van kleine visgraat tegels tot grote tegels van 30x120 cm, je vindt het allemaal in ons assortiment. Zo kun je de perfecte tegels kiezen die aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en de afmetingen van je ruimte.

Uw partner voor houtlook wandtegels en meer

Als specialist in wandtegels en bouwmaterialen is BouwstationXL jouw ideale partner voor je project. Niet alleen bieden wij een ruim assortiment houtlook wandtegels, maar ook deskundig advies en uitstekende service.

Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte tegels te vinden. Wij denken met je mee en geven persoonlijk advies op maat.

Naast advies bieden wij ook snelle levering en installatie. Wanneer je voor 16:00 uur bestelt, heb je je tegels vaak al de volgende dag in huis. En met onze vakkundige installatieservice kun je zorgeloos genieten van je nieuwe houtlook wand.

Bij BouwstationXL ben je verzekerd van kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Wij zijn jouw partner voor een succesvolle renovatie of verbouwing.

Laat je inspireren in onze showroom

Ben je benieuwd naar onze collectie houtlook wandtegels? Kom dan langs in onze showroom in Roosendaal. Hier kun je de tegels in het echt bekijken en de kwaliteit ervaren. Onze showroommedewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van persoonlijk advies.

Kun je niet langskomen in onze showroom? Geen probleem, wij helpen je ook graag op afstand. Neem contact met ons op via e-mail of bel ons op 085 - 130 16 50. Wij beantwoorden je vragen en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment houtlook wandtegels en ontdek de mogelijkheden voor je interieur. Met BouwstationXL haal je de natuurlijke schoonheid en sfeer van hout in huis, zonder de praktische nadelen. Neem vandaag nog contact met ons op en realiseer je droominterieur.