Ontvang nu 10% afhaalkorting op alle radiatoren! Bestel via de website of kom direct langs in onze showroom in Roosendaal.

Reclamatie formulier

48-uur reclamatie

Alle onze producten worden grondig gecontroleerd alvorens ze ons XL-magazijn verlaten. Te allen tijden dient u bij ontvangst de producten te controleren op volledigheid en schade. Wij verzoeken u om gebreken en beschadigingen binnen 48 uur te vermelden via onderstaand formulier. Meldingen die buiten de 48 uur worden gemaakt voor eventuele schades of incomplete leveringen, vallen buiten de garantie.

Na het ontvangen van de melding via onderstaand formulier zal onze servicedienst spoedig contact opnemen met u. Normaliter kan er een reactie worden verwacht binnen 5 werkdagen. Wij willen u verzoeken om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen om u beter van dienst te zijn.

Voor eventuele vertragingen in werkzaamheden neemt BouwStation XL geen enkele verantwoordelijkheid. Wij zullen ons altijd 100% inzetten voor een snelle afwikkeling. Bekijk hier de algemene voorwaarden van BouwStation XL.