Athlone hoogglans vloertegel-120x120-Beige

Op voorraad in Spanje, te zien in de winkel! Dit is een speciaal bestel product. Wij streven binnen 2 weken uw bestelling in ons magazijn klaar te zetten voor afhaal of levering. Let op: Speciaal bestelproducten mogen niet retour!
Nog %1 beschikbaar
SKU
athlone-polished-120x120-beige
As low as € 42,96 € 35,50

Bestel nu en ontvang het tussen Donderdag 23 Mei en Donderdag 30 Mei.

Athlone hoogglans vloertegel-120x120-Beige is te bestellen in veelvoud van 1

Ontdek de verfijning en duurzaamheid van de Athlone hoogglans vloertegel in een royale maatvoering van 120x120 cm. Deze beige, marmerlook tegel combineert esthetische allure met praktische kenmerken, waardoor het een ideale keuze is voor elke ruimte. Met zijn glanzende afwerking en eersteklas kwaliteit, afkomstig uit Spanje, biedt deze vloertegel niet alleen een betoverende uitstraling maar garandeert het ook een langdurig onderhoud en slijtvastheid. Geschikt voor zowel vloerverwarming als -koeling, is de Athlone tegel perfect voor wie zoekt naar luxe zonder concessies.

De Athlone hoogglans vloertegel is vervaardigd uit hoogwaardig keramisch materiaal en heeft een dikte van 10.5 mm, waardoor het bestand is tegen zware belastingen met een slijtklasse van 4. Dit vierkante tegelproduct is gerectificeerd voor een scherpe voegafwerking, vorstbestendig voor gebruik in alle omstandigheden en biedt gemak bij installatie dankzij de grote maatvoering. Elke doos bevat één tegel die 1.44 vierkante meter bestrijkt, waardoor u makkelijk grote oppervlakten kunt dekken. Haal de natuurlijke schoonheid van marmer en de betrouwbaarheid van modern keramiek in huis met de Athlone vloertegel.