Ripley houtlook tegel-30x150-Blanco

Op voorraad in Spanje, te zien in de winkel! Dit is een speciaal bestel product. Wij streven binnen 2 weken uw bestelling in ons magazijn klaar te zetten voor afhaal of levering. Let op: Speciaal bestelproducten mogen niet retour!
Nog %1 beschikbaar
SKU
ripley-30x150-blanco
As low as € 31,94 € 26,40

Bestel nu en ontvang het tussen Vrijdag 10 Mei en Vrijdag 17 Mei.

Ripley houtlook tegel-30x150-Blanco is te bestellen in veelvoud van 1

Ontdek de elegante uitstraling van het Ripley houtlook tegel-30x150-Blanco, perfect voor iedereen die zijn ruimte wil verrijken met de warmte en de charme van hout, gecombineerd met de duurzaamheid van keramiek. Deze hoogwaardige vloertegel, vervaardigd in Spanje, is ontworpen om elke ruimte stijlvol en tijdloos te maken. Met zijn lichte grijstint en matte afwerking is de Blanco uitvoering ideaal voor diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek. Bovendien is deze tegel voorzien van eigenschappen zoals vorstbestendigheid en geschiktheid voor vloerverwarming en koeling, wat zorgt voor comfort en lange levensduur.

De Ripley houtlook tegel komt in het aantrekkelijke formaat van 30x150 cm, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van echte houtplanken, maar met minder onderhoud. Deze tegel is gerectificeerd voor een strakke voeglijn, draagt een slijtklasse van 4, en elk pak bevat 3 tegels (1.34 m²), wat ze ideaal maakt voor zowel kleine als grote ruimtes. Elke tegelbrengt consistentie en kwaliteit naar uw vloer, mede dankzij de selectie van eerste keus materiaal. Kies voor Ripley houtlook tegel-30x150-Blanco voor een duurzame, esthetisch verantwoorde oplossing die de tand des tijds moeiteloos doorstaat.