Ripley houtlook tegel-30x150-Roble

Op voorraad in Spanje, te zien in de winkel! Dit is een speciaal bestel product. Wij streven binnen 2 weken uw bestelling in ons magazijn klaar te zetten voor afhaal of levering. Let op: Speciaal bestelproducten mogen niet retour!
Nog %1 beschikbaar
SKU
ripley-30x150-roble
As low as € 31,94 € 26,40

Bestel nu en ontvang het tussen Zaterdag 11 Mei en Zaterdag 18 Mei.

Ripley houtlook tegel-30x150-Roble is te bestellen in veelvoud van 1

Ontdek de charme van natuurlijk hout met de superieure duurzaamheid van keramiek met onze Ripley houtlook tegel-30x150-Roble. Deze hoogwaardige vloertegel combineert de warme uitstraling van roble hout met het gebruiksgemak van keramiek, ideaal voor een stijlvol, onderhoudsarm en langdurig mooi resultaat. Geschikt voor alle ruimtes, van woonkamer tot badkamer, en door zijn vorstbestendigheid zelfs voor buitengebruik, transcendeert het alle verwachtingen van interieurdesign.

De Ripley tegel is vervaardigd in Spanje en heeft een maatvoering van 30x150 cm met een dikte van 10 mm, wat zorgt voor een robuust en solide gevoel onder voet. Met een matte afwerking en slijtklasse 4 is deze tegel uiterst geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik, terwijl de gerectificeerde randen zorgen voor een strakke en naadloze installatie. Ideaal voor zowel vloerverwarming als -koeling, zorgt deze tegel het hele jaar door voor comfort. Verfraai uw ruimte met de praktische elegantie van onze Ripley houtlook tegel.