Cleveland houtlook tegel-23x120-Taupe

Op voorraad in Spanje, te zien in de winkel! Dit is een speciaal bestel product. Wij streven binnen 2 weken uw bestelling in ons magazijn klaar te zetten voor afhaal of levering. Let op: Speciaal bestelproducten mogen niet retour!
Nog %1 beschikbaar
SKU
cleveland-23x120-taupe
As low as € 27,50 € 22,73

Bestel nu en ontvang het tussen Zaterdag 4 Mei en Zaterdag 11 Mei.

Cleveland houtlook tegel-23x120-Taupe is te bestellen in veelvoud van 1

Ontdek de ongeëvenaarde charme van de Cleveland houtlook tegel-23x120 in een subtiele Taupe tint. Deze hoogwaardige keramische vloertegel combineert de warme uitstraling van hout met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van keramiek. Perfect voor iedere ruimte in uw huis, biedt deze tegel niet alleen een prachtig design maar is ook vorstbestendig en geschikt voor zowel vloerverwarming als -koeling. Kies voor een stijlvolle en praktische oplossing die blijft imponeren jaar na jaar.

De Cleveland tegel is gerectificeerd voor een strakke plaatsing en heeft een matte afwerking die de natuurlijke look benadrukt. Met een formaat van 23x120 cm en een dikte van 9.7 mm, valt deze tegel in slijtklasse 3, wat hem geschikt maakt voor matig intensief gebruik. Elk pak bevat 4 tegels, bedekkend een oppervlakte van 1.08 m². Vervaardigd in Spanje, staat deze tegel garant voor kwaliteit en duurzaamheid, en is beschikbaar tegen een competitieve prijs per vierkante meter. Haal de natuurlijke schoonheid in huis met de Cleveland houtlook tegel.