Ontvang nu 10% afhaalkorting op alle radiatoren! Bestel via de website of kom direct langs in onze showroom in Roosendaal.

Leveringen

VERZENDING

Ons streven is om alle bestellingen die vóór 15.00 uur op werkdagen door ons worden ontvangen, waarvan alle producten op voorraad zijn en aan één van de betalingscondities is voldaan, nog dezelfde week te versturen of voor afhaal gereed te hebben. Dit betekent dus niet dat het de volgende werkdag wordt geleverd. U kunt onderaan zien hoelang de levering ongeveer duurt.

Wij hebben een ruime voorraad van de producten op onze website. Helaas kunnen wij niet altijd zo snel leveren. Wij houden u echter goed op de hoogte wanneer uw bestelling geleverd wordt. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen om navraag te doen naar uw bestelling. Als u twijfelt of de bestelling op tijd afgeleverd kan worden: Bel gerust om voorraad informatie op te vragen, deze geven wij ook vóór u uw bestelling plaatst.

De weergegeven prijzen van de producten zijn exclusief verzendkosten.

Wij leveren alle producten tot aan uw voordeur op de begane grond. Woont u in een flat? Dan bezorgen wij uw bestelling beneden tot aan de hoofdingang. Houd er rekening mee dat u er zelf voor dient te zorgen dat de producten in huis én op de juiste plaats komen. Bereid u daar goed op voor als u een order naar een hogere etage wilt transporteren. Producten die op een pallet geleverd worden, brengen wij tot zo ver de palletwagen kan komen. Dit is niet altijd de voordeur, omdat een palletwagen niet geschikt is voor drempels en onverharde wegen. Het kan dus gebeuren dat wij uw bestelling niet tot aan de voordeur kunnen brengen.

Uw bestelling volgen? Dat kan alleen als u een track & trace heeft ontvangen van ons!

GRATIS BEZORGING

Op onze webshop kunnen wij het ons voorstellen dat u door alle verschillende tarieven het totale kostenplaatje niet meer kunt zien. Wij geloven in het,wat wij noemen one-stop-shop service package. De bezorging van uw bestelling is onderdeel van de service die wij u bieden en is om deze reden kosteloos in heel Nederland & België vanaf €500,-

LEVERTIJDEN

Radiatoren, Tegels, Laminaat, Sanitair en Bouwmaterialen ± 1 - 5 werkdagen

Handdoek radiatoren & Overige Post NL producten ± 1 - 3 werkdagen

AFHALEN

Als u een product bestelt, kunt u dit desgewenst ook afhalen op 1 van onze afhaallocaties. U dient dit dan wel telefonisch aan te geven tijdens het bestelproces.

Belder 44, 4704RK te Roosendaal